رمز من - ramzeman

ماموریت سرنشین دار چین به ماه با دو موشک به انجام می رسد

ماموریت سرنشین دار چین به ماه با دو موشک به انجام می رسد رمز من: برنامه های چین برای فرود فضانوردانش روی ماه تا سال 2030 احیانا شامل یک جفت موشک برای انجام این ماموریت خواهد بود.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از رویترز، چین بتازگی از برنامه های خود برای پرواز یک جفت موشک به کره ماه تا سال ۲۰۳۰ اعلام نموده است که یکی حامل فرودگر سطح ماه است که مقرر است فضانوردان چینی را در سطح ماه بگرداند، در صورتیکه دیگری خودِ فضانوردان را به ماه خواهد آورد.
یک مهندس عضو آژانس فضایی خدمه چین(CMSA) روز گذشته به رسانه های دولتی چین اظهار داشت که هر دو موشک بطور مستقل به مدار ماه می رسند و بعد از یک فرود موفقیت آمیز، فضانوردان برای فرود بر روی سطح ماه سوار بر کاوشگر قمری خود می شوند.
چین با این رویکردِ دو پرتابی تلاش می کند تا روی یک چالش فناورانه مهم که در برنامه فضایی رو به رشد خود با آن مواجه می باشد، کار کند و آن، فقدان یک موشک فوق سنگین و با ظرفیت بالا مانند موشک «سامانه پرتاب فضایی»(SLS) ناسا یا موشک فالکون هِوی شرکت اسپیس ایکس است.
یک ماموریت سرنشین دار به سطح ماه باید بتواند هم خدمه انسانی و هم کاوشگر ماه را با خود حمل کند، همین طور اکسیژن، آب، تجهیزات و سایر موارد ضروری برای این ماموریت را همراه داشته باشد که همگی به وزن محموله موشک درحال بلند شدن می افزایند.
با تقسیم این وظیفه به دو بخش، موشک «لانگ مارچ ۵» چین که به عنوان یک موشک پرتابی سنگین طبقه بندی می شود، حداقل از نظر نظریه قادر به انجام این ماموریت دو مرحله ای خواهد بود.
چین همین طور برنامه هایی برای یک جفت موشک فوق سنگین به اسامی «لانگ مارچ ۹» و «لانگ مارچ ۱۰» دارد که باید بتواند یک ماموریت سرنشین دار را در یک پرتاب به سطح ماه برساند.
در طول نشستی که در "ووهان" چین برگزار گردید، ژانگ هایلیان، معاون ارشد مهندسی CMSA توضیح داد که هنگامی که فضانوردان چینی در ماه به اهداف علمی خود برسند و نمونه هایی از سطح ماه جمع آوری کنند، فرودگر، خدمه را به فضاپیمای واقع در مدار ماه برمی گرداند و از آنجا، این ماموریت سفر بازگشت خودرا به زمین شروع خواهدنمود.
رقابت برای بازگرداندن بشر به کره ماه در سالهای اخیر شدیدتر شده است و چین و ایالات متحده به منابع معدنی بالقوه ماه ابراز علاقه کرده اند.
ایالات متحده در مورد برنامه های خود برای تاسیس یک پایگاه دائمی در ماه بسیار امیدوار است و می خواهد از آن به عنوان پله ای برای انجام ماموریت های سرنشین دار آینده به دنیاهای دیگر مانند مریخ استفاده نماید.
ناسا می خواهد تا سال ۲۰۲۵ فضانوردان را به ماه بازگرداند که نخستین فرود خدمه از سال ۱۹۷۲ خواهد بود. چین قبلاً بدنبال انجام یک ماموریت سرنشین دار تا سال ۲۰۲۷ بوده است، اما این جدول زمانی در اوایل سال جاری به سال ۲۰۳۰ به عقب رانده شد.
پژوهشگران چینی فعالانه درحال توسعه اجزای مختلف برای انجام فرود روی ماه، همچون سیستم های پرتاب فوق سنگین لانگ مارچ، یک فضاپیمای خدمه نسل جدید، یک فرودگر ماه و یک ماه نورد با قابلیت حمل فضانوردان هستند. همین طور پیشنهاداتی در مورد چگونگی ایجاد پایگاه های دائمی روی سطح ماه ارائه کرده اند.
چین در سال ۲۰۲۰ با بازگرداندن موفقیت آمیز نمونه هایی از سطح ماه بوسیله یک ماموریت بدون سرنشین، به نقطه عطف مهمی دست یافت و خودرا به سومین کشوری تبدیل کرد که بعد از ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی، قطعات سطح ماه را به زمین بازمی گرداند.



1402/04/24
11:03:56
5.0 / 5
289
تگهای خبر: شركت , فضاپیما , فضانورد , ناسا
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت