رمز من - ramzeman
با همكاری دانشگاه كینگز

تقویت ذهن با فناوری های پیشرفته

تقویت ذهن با فناوری های پیشرفته به گزارش رمز من محققان با استفاده از فناوری های نوین به دنبال تقویت افراد در كارهای خاص هستند. مثلا كلاهی كه فعالیت مغز را اسكن می كند و با تكنولوژی پیشرفته می تواند با استفاده از تكنیك های آموزش ذهنی برای بهبود عملكرد رانندگان مسابقه مورد استفاده قرار گیرد.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از انگجت، نمونه اولیه، بخشی از یك تحقیق جامع و پیشرفته در زمینه مغز به عنوان مرز بعدی عملكرد است و اینكه چگونه استفاده از تكنیك های آموزش ذهنی توسط رانندگان حرفه ای می تواند برای كمك به همه ما برای مقابله با شرایط استرس زا در زندگی روزمره كمك نماید.

ورزشكاران نخبه از تكنیك های آموزش ذهنی برای تعدیل عملكرد خود بهره برده و می كنند. با این حال، استفاده از این تكنیك های روانشناسی ورزشی به تدریج گسترده تر می شود، زیرا مردم به دنبال شیوه های مختلفی برای مقابله با سرعت سرسام آور دنیای امروز هستند.

این مطالعه با بررسی نحوه استفاده از روش های آموزش ذهنی توسط رانندگان حرفه ای، می تواند به بهبود عملكرد ذهنی ما كمك نماید.

یك هدست EEG یا همان موج نگاری مغز برای نظارت بر امواج مغز در تحقیق "روانشناسی كارایی" مورد استفاده قرار می گیرد كه توسط "Ford Performance" كه یك شاخه از سازندگان موتورهای اسپرت آمریكایی است، با همكاری دانشگاه كینگز لندن و مشاركت فنی"UNIT9" توسعه داده شده است.

نوار مغزی یا الكتروانسفالوگرافی(Electroencephalography)یا الكترومغزنگاری، ثبت فعالیت الكتریكی مغز است. این تكنیك شامل دریافت سیگنال توسط الكترودهای سطحی، بهبود سیگنال(معمولا تقویت و حذف نویز)، چاپ سیگنال و آنالیز آن می گردد. آنچه روی كاغذ چاپ می شود، الكتروانسفالوگرام نامیده می گردد.



تكنولوژی EEG، كه فعالیت الكتریكی را در مغز اندازه گیری می كند، برای این آزمایش به علت تطبیق پذیری و توانایی آن جهت استفاده در خارج از محیط آزمایشگاهی و مطالعه موج های مغزی در زندگی واقعی و یا در این مورد، برای واقعیت مجازی ایده آل است.

دكتر الیاس موكلیانیتیس از موسسه روانپزشكی، روانشناسی و علوم اعصاب دانشگاه كینگز لندن اظهار داشت: ما امیدواریم با استفاده از روش های پیشرفته واقعیت مجازی(VR) و EEG ببینیم كه اثرات خستگی ناشی از رانندگی چیست و اینكه آیا تكنیك های آموزش ذهنی می تواند به تمركز و هوشیاری رانندگان برای مدت زمان بیشتری كمك نماید یا خیر.

شركت كنندگان در این آزمایش كه شامل بعضی از رانندگان حرفه ای در جهان و همینطور برخی افراد معمولی خواهد بود، در یك شبیه سازی رانندگی VR شركت می كنند. آزمایشی كه در آن تمركز و زمان واكنش آنها اندازه گیری می گردد.

این آزمایش واقعیت مجازی یك چالش طراحی شده برای بازسازی تجربه هرچه واقعی تر رانندگی است.



دكتر موكلیانتیس می گوید: VR بسیار موثر است، زیرا مبحث به طور كامل در آزمایش شما تحت نظر و قابل تحلیل می گردد. حواس پرتی های كمتری وجود دارد و شما می توانید همه مسائلی كه آنها را احاطه كرده است، كنترل كنید.

وی اضافه كرد: در VR، شما به راحتی می توانید یك آزمایش برای تغییر میزان سختی و اشكال بُعدهای مختلف مهارت رانندگی در یك روش كنترل شده طراحی كنید.

هر دو عملكرد و فعالیت مغز در طول آزمایش اندازه گیری خواهند شد. در حالیكه برخی از شركت كنندگان در این مطالعه پیش از آزمایش، آموزش های ذهنی و مدیتیشن را كه توسط روانشناسان ورزشی طراحی شده، به كار خواهند گرفت و برخی از آنها هم به هیچ وجه آمادگی نخواهند داشت.

ایده این است كه متخصصان داده های عملكرد مختلف بین این دو گروه را برای اندازه گیری تاثیر آموزش های ذهنی بر مغز و عملكرد، بررسی كنند.

فورد به طور هم زمان در حال ساخت و توسعه یك نمونه از كلاه ایمنی مسابقه EEG برای تیم رانندگان خود است كه در آزمایش زنده شبیه ساز استفاده كنند.

این شركت در حالی كه شكل اصلی كلاه را حفظ می نماید، طراحان محصول در حال تلاش برای ادغام هدست EEG و سنسورها در آن هستند. ازاین رو امواج مغزی رانندگان را می توان در محیط و شرایط واقعی اندازه گیری كرد.



امید است نتایجی كه اواخر همین ماه منتشر خواهد شد، به ما در مورد فهم تاثیر روش های مختلف مدیتیشن و تجسم و این كه ما چگونه می توانیم آنها را در شرایط پر تنش، چه در پشت فرمان و چه در یك مصاحبه كاری یا سخنرانی به كار گیریم، كمك نماید.

عملكرد تحت فشار یك مهارت ضروری است كه می تواند برای همه ما، هم برای مقابله با شرایط چالش برانگیز و هم برای كمك به انجام كارهای مختلف روزمره مفید باشد.

مطالعات پیشگام، سنت نوآوری فورد را دنبال خواهد كرد، فناوری های مختلف را با تولید راه های جدید برای حفظ ایمنی در جاده ها و بهبود زندگی ما به روش های دیگر ادامه خواهد داد.

این شركت به طور مداوم با دانشمندان و سازندگان در حوزه های مختلف به منظور جابجایی مرزهای نوآوری همكاری می كند كه این مطالعه جدیدترین نمونه از آن است.



 

1396/08/21
23:53:18
5.0 / 5
4724
تگهای خبر: كنترل , محقق , مغز
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت