رمز من - ramzeman

چاپ ۳بعدی اشیا با استفاده از نوربعلاوهفیلم

چاپ ۳بعدی اشیا با استفاده از نوربعلاوهفیلم رمز من: پژوهشگران آمریكایی، فرآیند جدیدی برای چاپ سه بعدی اشیا ابداع نموده اند كه در آن از نور استفاده می شود.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، بیشتر چاپگرهای سه بعدی هم اكنون اشیا را لایه به لایه و عمدتاً از پایین به بالا و با ذوب ماده سازنده می سازند. اشیایی كه با این روش تهیه می شوند، به خاطر شكاف های قابل دیدن در ساختارشان، ترك خورده به نظر می رسند. اما در روش جدید اشیا یك باره و با تاباندن نور به یك رزین حساس به نور ساخته می شوند.
این سیستم موسوم به "تكرار كننده"(the replicator) كه توسط پژوهشگران "دانشگاه كالیفرنیا، بركلی"(UC Berkeley) ابداع شده، می تواند تقریباً از عهده چاپ سه بعدی همه انواع اشیا برآید.
كاربران باید این فرآیند را با ابداع یك مدل كامپیوتری از شیء مورد نظر ابداع كنند كه به شكل مجموعه ای از الگوهای نوری در می آید. این الگوها با استفاده از یك پروژكتور ویدئویی استاندارد كه به لپ تاپ متصل است، به یك استوانه شیشه ای در حال چرخش حاوی موم حساس به نور، تابیده می شوند. موم مورد استفاده، حاوی تلفیقی از پلیمرهای مایع، مولكول های حساس به نور و اكسیژن محلول است.


مولكول ها سپس فعال شدن با نور، اكسیژن را در نواحی سه بعدی خاصی از موم تخلیه می كنند. سپس انتقال اكسیژن به این نواحی، پلیمر مایع با تشكیل مولكول های متقاطع، به جامد تبدیل می شود. سپس برداشتن شیء نهایی از استوانه، موم باقی مانده كه در یك محیط دارای اكسیژن گرم شده، دوباره قابل استفاده می باشد.
این سیستم تابحال برای چاپ سه بعدی اشیایی تا قطر ۱۰۲ میلی متر به كار رفته و این فرآیند را در طول ۳۰ تا ۱۲۰ ثانیه طی كرده است. اشیای ساخته شده با این روش نه تنها نرم هستند بلكه به جای روش لایه لایه، یك جا چاپ می شوند و انعطاف آنها از اشیایی كه با روش های قدیمی چاپ سه بعدی ساخته شده اند بیشتر است. این روش، امكان افزودن بخش های سه بعدی را به اشیای جامد مانند پیچ گوشتی فراهم می آورد.


پروفسور "هیدن تیلور"(Hayden Taylor)، از نویسندگان این پژوهش اظهار داشت: من فكر می كنم با این روش می توان امكان تولید انبوه اشیای مورد نظر را باز فراهم نمود. این فرآیند می تواند روش طراحی محصولات را متحول كند.
این پژوهش در مجله "Science" به چاپ رسید.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی نماید.
فایل آنرا از اینجا دانلود كنید: video/mp4

1397/11/13
15:30:59
5.0 / 5
5012
تگهای خبر: تولید , كاربر , كامپیوتر , لپ تاپ
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت