پژوهشگران اتریشی:

هر سیب ۱۰۰ میلیون باكتری در خود دارد!

هر سیب ۱۰۰ میلیون باكتری در خود دارد! رمز من: بررسی جدید پژوهشگران اتریشی نشان داده است كه هر سیب، سكونتگاه حدود 100 میلیون باكتری است.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از پارالل استیت، پژوهش جدیدی كه در "دانشگاه صنعتی گراتس"(TU Graz) اتریش انجام شده، نشان داده است كه سیب علاوه بر فیبر اضافی، فلاونوئیدها و طعم خوب، باكتری هایی دارد كه ۱۰ برابر بیشتر از باكتری های موجود در میوه های دیگر هستند. مفید یا مضر بودن این باكتری ها، بستگی به محیطی دارد كه سیب در آن پرورش می یابد.
این پژوهش جدید نشان داده است سیب های ارگانیك، سكونت گاه انواع بیشتری از باكتری ها هستند و همین سوژه سبب می شود كه این سیب ها سالم تر و خوش طعم تر از سیب های دیگر باشند.
پروفسور "گابریل برگ"(Gabriele Berg)، استاد دانشگاه گراتس و از نویسندگان این پژوهش اظهار داشت: باكتری ها، قارچ ها و ویروس هایی كه در غذا وجود دارند، در روده ساكن می شوند. پختن غذا، بیشتر این موجودات را از بین می برد؛ در نتیجه میوه ها و سبزیجات خام، منابع مهمی از آنها به شمار می روند.
برگ و گروهش، میكروبیوم یكی از محبوب ترین میوه ها یعنی سیب را تحلیل كردند. وی ادامه داد: در سال ۲۰۱۸، حدود ۸۳ میلیون سیب تولید شده و تولید این میوه همچنان رو به افزایش است.
پژوهشگران، باكتری های به دست آمده از سیب های معمولی را با باكتری های به دست آمده از سیب های تازه و ارگانیك مقایسه كردند و ساقه، پوست، مغز میوه، دانه ها و غلاف گل آنرا نیز به صورت جداگانه مورد بررسی قرار دادند.
برگ افزود: ما با بررسی تركیبات هر سیب، به این نتیجه رسیدیم كه یك سیب معمولی، حدودا ۲۴۰ گرم باكتری كه معادل ۱۰۰ میلیون باكتری است، در بر دارد.


بیشترین مقدار باكتری های یك سیب، در دانه های آن است؛ در نتیجه نادیده گرفتن دانه ها كار درستی نیست برای اینكه در این صورت، نزدیك به ۱۰ میلیون باكتری حذف می شوند.
برگ افزود: سیب هایی كه تازه و ارگانیك هستند، در مقایسه با سیب های معمولی، باكتری های متنوعی را در خود جای داده اند. این تنوع و تعادل می تواند رشد بیش از اندازه هرگونه دیگری را محدود كند. پژوهش های پیشین، یك ارتباط منفی را میان فراوانی پاتوژن انسانی و تنوع میكروبیوم مواد غذایی تازه نشان داده اند.
این پژوهش نشان داد تعداد گروه خاصی از باكتری ها كه بر سلامتی اثر می گذارند، در سیب های ارگانیك بیشتر است.
این پژوهش، در مجله "Frontiers in Microbiology" به چاپ رسید.




منبع:

1398/05/03
11:17:20
5.0 / 5
3577
تگهای خبر: تولید , مغز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت