در دانشگاه استنفورد صورت گرفت

درمان حساسیت به بادام زمینی با كمك یك پادتن

درمان حساسیت به بادام زمینی با كمك یك پادتن رمز من: پژوهشگران دانشگاه استنفورد در بررسی جدیدی تلاش كردند تا حساسیت داوطلبان نسبت به بادام زمینی را با كمك یك پادتن از بین ببرند.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، شاید یك روش جدید بتواند به كسانی كه از حساسیت به بادام زمینی رنج می برند، كمك نماید تا گامی به سمت درمان خود بردارند.
دانشمندان "دانشگاه استنفورد" (Stanford University) در پژوهش جدید خود تلاش كردند تا یك تزریق آزمایشی را روی ۲۰ بیمار مبتلا به این حساسیت امتحان كنند.
آنها نوعی پادتن موسوم به "اتوكیماب" (Etokimab) را به داوطلبان تزریق كردند و حدودا سه چهارم داوطلبان توانستند بعد از دو هفته، یك بادام زمینی كامل را بخورند. بعد از ۶ هفته نیز نیمی از داوطلبان توانستند بادام زمینی را بدون نشان دادن واكنش های خطرناك و كشنده، مصرف كنند.
حساسیت نسبت به بادام زمینی از سال ۱۹۹۷ تا كنون، در بین كودكان سه برابر شده است. این حساسیت می تواند واكنش های شدیدی مانند عطسه، خارش چشم و كهیر را برای بیمار به همراه داشته باشد و به "آنافیلاكسی" (Anaphylaxis) منجر شود.
نشانه های حساسیت به بادام زمینی حتی می توانند شدیدتر باشند و به واكنش های مرگباری مانند تورم گلو، دشواری در تنفس و بیهوشی بینجامند.
هم اكنون، هیچ درمان خاص و نامحدودی برای حساسیت به بادام زمینی وجود ندارد. بااینكه اتوكیماب هنوز در حال آزمایش و بررسی است، اما یك روش امیدواركننده برای درمان بیماران به حساب می آید.
"ایمنی درمانی" (Immunotherapy)، تنها گزینه پیشگیری است كه برای چنین بیمارانی پیشنهاد می شود؛ اما هنوز در مرحله آزمایشی به سر می برد، برای اینكه در دسترس "سرویس سلامت همگانی" (NHS) قرار ندارد.
در این روش درمانی، مصرف مقادیر بسیار كمی از بادام زمینی به بیمار سفارش می شود تا میزان تحمل او افزایش پیدا كند. حساسیت زدایی با این روش معمولا بین ۶ ماه تا یك سال زمان می برد و می تواند واكنش هایی را نیز به همراه داشته باشد.
دانشمندان در این پژوهش، اتوكیماب را به بیمارانی كه حساسیت شدیدی به بادام زمینی داشتند، تزریق كردند. برای پنج داوطلب نیز از "دارونما" یا "پلاسیبو" (placebo) استفاده شد؛ اما دانشمندان به هیچ كدام از گروه ها، چیزی در مورد تزریق نگفتند.
شركت كنندگان، ۱۵ روز پس از تزریق تلاش كردند تا مقدار كمی پروتئین بادام زمینی را تحت مراقبت های پزشكی مصرف كنند.
۷۳ درصد شركت كنندگان گروه نخست توانستند پروتئین بادام زمینی را بدون نشان دادن واكنش مصرف كنند، اما هیچ یك از داوطلبان گروه دوم از عهده این كار برنیامدند.
پروفسور "كاری نادیو" (Kari Nadeau)، نویسنده ارشد این پژوهش اظهار داشت: نكته مهم در مورد پژوهش ما این است كه بیماران مجبور نیستند از مصرف غذاهای حساسیت زا پرهیز كنند. بااینكه این پژوهش هنوز در مراحل آزمایش خود به سر می برد، اما امیدواریم كه آزمایش های ما بتوانند به درمان این حساسیت و بیماری هایی از این دست كمك كنند.
این پژوهش، در " The Journal of Allergy and Clinical Immunology" به چاپ رسید.




منبع:

1398/08/25
01:50:44
5.0 / 5
3471
تگهای خبر: دانشمند , سرویس , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت