با تلاش پژوهشگران آمریكایی صورت گرفت

ابداع بسته بندی جدید مواد غذایی با قابلیت از بین بردن باكتری ها

ابداع بسته بندی جدید مواد غذایی با قابلیت از بین بردن باكتری ها به گزارش رمز من پژوهشگران آمریكایی در بررسی جدید خود، نوعی ماده جدید برای بسته بندی مواد غذایی ابداع نموده اند كه خاصیت ضد میكروبی دارد و می تواند باكتری ها را از بین ببرد.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، تاكنون اخبار بسیاری در مورد ابداع بسته بندی های مخصوص مواد غذایی شنیده ایم كه آنتی باكتریال هستند و می توانند با باكتری ها مقابله كنند. شاید این بسته بندی ها بتوانند جایگزین خوبی برای بسته بندی های پلی اتیلن باشند كه هم اكنون مورد استفاده قرار می گیرند.
لایه های پلی اتیلن كه د ر حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرند، محكم و شفاف هستند و می توانند در مقابل آب مقاوم باشند. پلی اتیلن، باكتری ها را از بین نمی برد؛ در نتیجه احتیاج به عرضه بسته بندی های جدیدتری احساس می شود.
پژوهشگران "دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا" (Penn State) برای ابداع یك بسته بندی جدید، نوعی پلیمر "پلی ساكارید" (polysaccharide) معروف به "پولولان" (pullulan) را به كار گرفتند كه در آن از یك ماده آنتی باكتریال طبیعی معروف به "Lauric arginate" استفاده شده است. هم پولولان و هم Lauric arginate هم اكنون برای به كار رفتن در مواد غذایی مورد تایید هستند.
پژوهشگران در آغاز كار خود، از پوششی استفاده كردند كه در آن از پلی اتیلن استفاده شده بود. از آنجائیكه پلی اتیلن معمولا خاصیت آبگریزی دارد، لازم بود تا پژوهشگران هم پولولان و هم پلاستیك را تغییر دهند.


ورقه های ساخته شده از این ماده تركیبی جدید، برای ساخت بسته بندی هایی مورد استفاده قرار گرفتند كه می توانند انتخاب خوبی برای محافظت از گوشت و مرغ خام باشند. پژوهشگران، گوشت ها و مرغ های خام را قبل از آزمایش، به باكتری های "اشریشیا كلی" (E. coli)، "سالمونلا" (Salmonella)، "لیستریا مونوسیتوژنز" (Listeria monocytogenes) و "استافیلوكوكوس اورئوس" (Staphylococcus aureus) آغشته كردند. پژوهشگران، نمونه ها را در بسته بندی های جدید گذاشتند و آنها را به مدت 28 روز در یخچال قرار دادند. آزمایش ها نشان داد كه میزان باكتری نمونه ها در این مدت، به شكل قابل ملاحظه ای كاهش یافته است.
پروفسور "كاترین كاتر" (Catherine Cutter)، دانشمند ارشد این پژوهش اظهار داشت: این لایه تركیبی جدید می تواند هم خصوصیت های ضد میكروبی مطلوب و هم خصوصیت های متداول پلی اتیلن همچون استقامت را داشته باشد.
این پژوهش، در مجله " International Journal of Food Microbiology" به چاپ رسید.




منبع:

1398/11/04
16:30:38
5.0 / 5
2997
تگهای خبر: استقامت , دانشمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت