رمز من - ramzeman

توسعه مواد ضد ویروسی جدید برای مقابله با كرونا ویروس

توسعه مواد ضد ویروسی جدید برای مقابله با كرونا ویروس رمز من: تعدادی از پژوهشگران ˮدانشگاه منچسترˮ با همكاری پژوهشگران ˮدانشگاه ژنوˮ و پژوهشگران ˮمؤسسه پلی تكنیك فدرال لوزانˮ موفق به توسعه مواد ضد ویروسی جدیدی از شكر شده اند كه می توان از آن برای مقابله با بیماری های ویروسی مانند كرونا ویروس استفاده نمود.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از تك اكسپلوریت، بتازگی افراد برخی مناطق كشور چین و برخی كشورهای دیگر به ویروسی به نام "كروناویروس"(coronavirus) مبتلا شده اند و این ویروس به قدری خطرناكست كه مقامات چین دستور قرنطینه چند شهر این كشور را صادر كرده اند. شیوع این بیماری در "ووهان"، ششمین شهر پرجمعیت چین بوده است.
این كشف می تواند منجر به یك درمان امیدواركننده برای بیماری هایی مانند تبخال (سرماخوردگی)، ویروس سین سیشیال تنفسی، هپاتیت C و HIV و ویروس زیكا شود. ویروس سین سیشیال تنفسی (Respiratory Syncytial Virus) با ویروس پیوسته یاخته ای تنفسی، شایع ترین علت بیماری دستگاه تنفسی تحتانی در نوزادان و نیز مهم ترین پاتوژن در كودكان كم سن است.
در ضمن آزمایشات آزمایشگاهی، دانشمندان دریافتند كه ماده جدید آنها می تواند طیف وسیعی از ویروس ها همچون عفونت های تنفسی تا تبخال دستگاه تناسلی را درمان كند.
"ویروساید" (virucide) ماده ای است كه ویروس ها را غیرفعال می كند یا از بین می برد. این مواد برای انسان بسیار سمی هستند، بدین سبب نمی توان آنها را وارد بدن انسان كرد. دانشمندان طی این مطالعه، با استفاده از شكر موفق به ایجاد ویروسایدهایی برای از بین بردن چنین ویروس های خطرناكی شده اند.
دانشمندان با استفاده از مولكول های قند اصلاح شده نشان دادند كه با استفاده از این مواد پوسته بیرونی مختل خواهد شد و در همین حین ذرات عفونی نیز از بین می روند. دانشمندان همین طور مولكول های اصلاح شده جدید را با استفاده از مشتقات طبیعی گلوكز به نام "سیكلودكسترین" (cyclodextrins) ایجاد كردند. این مولكول ها قبل از از بین بردن ویروس ها، ابتدا آنها را جذب كرده و سپس آنها را از بین می برند.
دكتر "ساموئل جونز" (Samuel Jones) از دانشگاه منچستر اظهار داشت: ما با موفقیت مولكول جدیدی طراحی كردیم، این یك قند اصلاح شده است كه دارای طیف گسترده ای از خواص ضد ویروسی است.
یافته های این مطالعه در مجله "Science Advances "منتشر شد.




منبع:

1398/11/11
21:20:33
5.0 / 5
4213
تگهای خبر: دانشمند
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت