رمز من - ramzeman

استاد ایرانی دانشگاه كانادایی برای عبور و مرور دانشجویان، اتوبوس خودران ساخت

استاد ایرانی دانشگاه كانادایی برای عبور و مرور دانشجویان، اتوبوس خودران ساخت به گزارش رمز من دانشجویان دانشگاه ˮواترلوˮ( Waterloo) بزودی می توانند با استفاده از یک اتوبوس خودران شاتل که به سرپرستی یک استاد ایرانی طراحی شده است، در محوطه دانشگاه رفت وآمد کنند.


به گزارش رمز من به نقل از بتاسی تی وی نیوز، دانشگاه "واترلو" تصمیم گرفته از فناوری های روز دنیا برای حمل و نقل دانشجویان در محوطه دانشگاه استفاده نماید.
در این راستا، می خواهد اتوبوس های برقی را برای رفت وآمد دانشجویان در دانشگاه به کار بگیرد.
طبق اخبار انتشار یافته از جانب دانشگاه واترلو، این اتوبوس برای نخستین بار در نوع خود در کانادا در موسسات دانشگاهی به کار گرفته می شود.
این اتوبوس برقی خودران ظرفیت ۸ سرنشین را دارد و می تواند به خودی خود مسیر ۲.۷ کیلومتری حلقه جاده ای دانشگاه را طی نماید. البته این مسیر یک جاده صاف نیست و موانعی سر راه اتوبوس وجود دارد.
یک تیم تحقیقاتی به رهبری "امیرخواجه پور" استاد ایرانی مهندسی مکانیک دانشگاه واترلو، بیشتر از چهار سال برای ایجاد این اتوبوس مستقل برای دانشگاه زحمت کشیدند.


این تیم تحقیقاتی این اتوبوس را "WATonoBUS" نامگذاری کردند. بنا بر اعلام دانشگاه واترلو، هزینه این پروژه بیشتر از ۱ میلیون دلار بوده و این وسیله نقلیه برقی حالا در مرحله آزمایش نهایی خود است تا اطمینان حاصل شود که این اتوبوس توانایی عبور و مرور در آب وهوای سرد زمستانی را دارد یا خیر.
مسؤلان دانشگاه واترلو گفتند که بعد از رفع محدودیت های کووید-۱۹ این اتوبوس شروع به کار خواهد نمود.
در بیانیه دانشگاه آمده: دانشجویان به دانشگاه بازمی گردند. چه در ماه سپتامبر باشد و چه زودتر. بدین سان در آن زمان WATonoBUS آماده عرضه خدمات به دانشجویان خواهد بود.
خواجه پور اظهار داشت: دانشجویان می توانند با این اتوبوس به هر قسمت از دانشگاه که خواستند، بروند.
مقرر است این وسیله نقلیه در ابتدا توسط یک راننده کنترل شود تا در صورت ضرورت اتوبوس را کنترل کند.
خواجه پور افزود: در طول مسیر ۵ ایستگاه توقف وجود دارد و یک سرویس مجانی شامل یک برنامه برای گوشیهای هوشمند در اختیار دانشجویان قرار می گیرد تا از زمان ورود اتوبوس آگاه شوند.
تیم تحقیقاتی این پروژه شامل حدود ۲۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی، دانشجویان پسادکتری، محققان، تکنسین ها و اساتید است که همه این افراد توسط "امیرخواجه پور" رهبری شدند.
این تیم هم اکنون روی ۵ دستگاه اتوبوس کار می کند و به قول خواجه پور شهرداری چندین شهر به این پروژه علاقه مند شده اند.



1399/12/22
13:24:29
0.0 / 5
1083
تگهای خبر: خدمات , سرویس , فناوری , كنترل
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت