رمز من - ramzeman

سرمایه گذاری نیم میلیارد دلاری الون ماسك بر روی 3 پروژه عظیم

سرمایه گذاری نیم میلیارد دلاری الون ماسك بر روی 3 پروژه عظیم رمز من سرمایه گذاری نیم میلیارد دلاری الون ماسك بر روی 3 پروژه عظیم



به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس آلرت، این سرمایه گذاری به سود شركت اسپیس ایكس كه در حال سرمایه گذاری بر روی سه پروژه عظیم است، خواهد بود. این پروژهای بلندپروازانه، شامل یك شبكه اینترنت ماهواره ای جهانی، یك سفینه فضایی برای كشف مریخ و سریع ترین سیستم حمل و نقل جهان است.

بر اساس یك سند عرضه شده، ارزش هر یك از این پروژها به 169 میلیون دلار می رسد، به این مفهوم كه سهام اسپیس ایكس 507 میلیون دلار افزایش خواهد یافت.

بر اساس اعلامیه های اخیر الون ماسك و "گویین شات ول"(Gwynne Shotwell) مدیر عامل اسپیس ایكس، این شركت سه هدف بزرگ برای سرمایه گذاری دارد.

"ماهواره های استارلینك"(Starlink satellite internet)

یكی از این پروژه ها استارلینك است. پروژه ۱۰ میلیارد دلاری "استارلینك"(Starlink) برای ارسال ماهواره ها، در دو مرحله بین سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴ انجام می گردد و سپس در ارتفاع بین ۱۱۵۰ تا ۱۳۲۴ كیلومتری زمین پرواز می كنند و یك اتصال یك گیگابیت بر ثانیه ای را فراهم می كنند.

كمیسیون ارتباطات فدرال آمریكا (FCC، برنامه شركت فضایی اسپیس ایكس در خصوص ارسال بیش از چهار هزار ماهواره برای تولید شبكه اینترنت ماهواره ای جهانی، موسوم به استارلینك را تایید كرده است.

هدف از این پروژه دستیابی به پوشش پهنای باند جهانی با سرعت بیش از 178 برابر سریع تر از میانگین فعلی در سطح جهانی است.

در حال حاضر اسپیس ایكس یك "كارخانه ماهواره " در شهر ردموند واشنگتن راه اندازی كرده است.

"آجیت پای" (Ajit Pai)، رئیس كمیسیون ارتباطات فدرال آمریكا، اظهار داشت: فناوری ماهواره ای می تواند به آمریكایی هایی كه در مناطق روستایی و به سختی زندگی می كنند، جایی كه به كابل های فیبر نوری و برج های سلولی دسترسی ندارند، كمك نماید.

موشك "BFR"

در روز 6 فوریه، درست پس از اینكه شركت اسپیس ایكس قدرتمندترین موشك جهان یعنی فالكون هوی را پرتاب كرد الون ماسك اعلام نمود كه مهندسان این شركت در حال توسعه موشك BFR برای كاوش در مریخ هستند.

الون ماسك اعلام نموده مشغول ساخت فضاپیمایی برای سفر به مریخ است و در نیمه اول ۲۰۱۹ میلادی پروازهایی كوتاه مدت با آن انجام می دهد. ماسك در این باره اظهار داشت: ما مشغول ساخت اولین فضاپیما یا كشتی بین سیاره ای هستیم و احیانا می توانیم در نیمه اول سال آتی میلادی با آن پروازهایی كوتاه مدت انجام دهیم. این موشك ها كه قادر هستند تا ماه و البته مریخ سفر كنند، در آینده تبدیل به تنها موشك اصلی اسپیس ایكس خواهند شد كه برای پرتاب ماهواره ها و سفر به ایستگاه فضایی بین المللی گزینه اصلی خواهند بود.

فضاپیما بی.اف.آر نزدیك به ۳۴۸ فوت(۱۰۶متر) ارتفاع دارد و یك سفینه فضایی واقعا غول پیكر است. این فضاپیما بعنوان جانشین موشك "فالكون هوی (Falcon Heavy)"محسوب می گردد و در طراحی فعلی آن مجموعا از­ ۳۷ موتور استفاده شده كه از این تعداد، ۳۱ موتور در بخش تقویت كننده موشك و شش موتور در فضاپیما وجود دارد. درحالیكه ماموریت های پرواز به مریخ هدف نهایی این شركت به حساب می آید، این فضاپیما باید بتواند در فضا سوخت گیری مجدد كند و در مسیر بازگشت خود، به "ماه" رفته و برای انجام ماموریت های دیگر، به ایستگاه فضایی بازگردد. BFR یك ابرموشك با ارتفاع 106 متری، قطر 9 متری و وزن 150 هزار كیلویی خواهد بود كه آن را بدل به یك فضاپیمای فوق سنگین خواهد نمود و احیانا تبدیل به اصلی ترین موشك اسپیس ایكس خواهد شد.

طراحی BFR دارای دو بخش اصلی است: یك موشك با ارتفاع 58 متر كه سفینه فضایی را به مدار زمین می فرستد و یك سفینه فضایی 47 متری كه به سمت ماه یا مریخ پرواز خواهد نمود. آزمایش های مداری این فضاپیما در سال 2020 انجام می گردد تا در سال 2022 شركت اسپیس ایكس بتواند توسط این فضاپیما نخستین پرواز به مریخ را داشته باشد.

شركت اسپیس اكس به تازگی یك مكانی در بندر لس آنجلس، به مساحت 18، 580 متر مربع برای ساختن كارخانه ای برای توسعه سفینه ها و موشك های تقویت كننده BFR، خریداری نموده است.

الون ماسك اخیر تصاویری از قطعاتی كه برای ساختن فضاپیمای عظیم (BFR)استفاده كرده است، نشان داد.

این دستگاه عظیم برای ساخت بدنه و قسمت های بالایی فضاپیما مورد استفاده قرار گرفته است.

این دستگاه اساسا یك ماندرل چرخشی است كه در آن فیبركربن فوق سبك نوری استفاده شده است تا قسمت اصلی فضاپیما BFR را تشكیل دهد.

سریع ترین سیستم حمل ونقل جهان

سیستم موشك بزرگ BFR تنها برای رسیدن به مقصد فراتر از زمین مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.

"هایپرلوپ" (Hyperloop) نوع جدیدی از حمل ونقل سریع است كه توسط الون ماسك مطرح شده است.

به گفته ی شركت اسپیس ایكس فضاپیمای BFR می تواند بیش از 7.4 كیلومتر در ثانیه یعنی 12 برابر سریع تر از هواپیمای مافوق صوت" كنكورد" (Concorde)، پرواز كند.

اگر رویای ساخت این وسیله تحقق یابد مسافران قادر خواهند بود تا فاصله میان لس آنجلس تا نیویورك را در 25 دقیقه و بانكوك تا دبی را در 27 دقیقه، لندن به نیویورك را در 29 دقیقه و دهلی به سانفرانسیسكو را در 40 دقیقه طی كنند.




1397/01/28
14:55:40
5.0 / 5
5532
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت