رمز من - ramzeman
آخرین وضعیت ماهواره های ایرانی؛

ماهواره دوستی آماده پرتاب شد، ماهواره ها در حال سازگاری با پرتابگر

ماهواره دوستی آماده پرتاب شد، ماهواره ها در حال سازگاری با پرتابگر رمز من: رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به آخرین وضعیت ماهواره های در حال پرتاب اظهار داشت: ماهواره دوستی كامل شده و در حال پیگیری مجوز برای پرتاب آن هستیم كه امیدواریم امسال اتفاق بیافتد.



به گزارش رمز من به نقل از مهر، مرتضی براری رئیس سازمان فضایی ایران در نشست خبری به مناسبت آغاز هفته جهانی فضا با اشاره به برنامه های ایران برای پرتاب ماهواره های دانشگاهی و تحقیقاتی تصریح كرد: فرآیند پرتاب ماهواره، فرآیندی پیچیده است و چندین ماهواره دانشگاهی در حال انجام این فرآیند برای پرتاب هستند.
وی اضافه كرد: هم اكنون ساخت ماهواره دوستی دانشگاه شریف به اتمام رسیده و این ماهواره آماده برای پرتاب است حتی سازگاری آن با پرتابگر انجام شده و در حال پیگیری مجوز پرتاب برای سال جاری هستیم.
براری تصریح كرد: ماهواره پیام متعلق به دانشگاه امیركبیر هم ساخت آن به اتمام رسیده و در مرحله سازگاری با پرتابگر است. این ماهواره یك ماهواره عملیاتی، سنجش از دور با دقت ۴۰ متر است كه مقرر است در مدار ۵۰۰ كیلومتری زمین با ماندگار دو سال قرار گیرد.
وی اضافه كرد: همینطور ماهواره ناهید یك كه مخابراتی است توسط پژوهشگاه فضایی ایران تكمیل شده و در مرحله فرآیند سازگاری با پرتابگر قرار دارد و بعد از آن مجوز پرتاب آن را می گیریم.
رئیس سازمان فضایی ایران با تاكید بر اینكه در زمینه طراحی و ساخت ماهواره ها در حال گذر از ماهواره های تحقیقاتی به عملیاتی هستیم، اظهار داشت: در دولت یازدهم پرتاب كاوشگر پژوهش و ماهواره بر سیمرغ را داشتیم و امیدواریم در دولت دوازدهم پرتاب ماهواره های آماده را هم شاهد باشیم.
برابری تصریح كرد: پیشرفت برنامه های فضایی ایران بالغ بر ۸۷ درصد برآورد می گردد و این در شرایطی است كه كشوری مانند چین و سایر كشورهای دنیا به صورت متوسط در این حوزه پیشرفت ۵۰ درصدی دارند.
وی افزود: ماهواره ناهید دو پیشرفت خوبی داشته و امیدواریم این ماهواره مخابراتی در اوایل سال آینده از نظر ساخت به اتمام برسد و تا آخر برنامه ششم توسعه با حداقل ترنسپوندر، برای اعزام به فضا عملیاتی شود.
رئیس سازمان فضایی در مورد ماهواره پارس یك خاطرنشان كرد: این ماهواره توسط پژوهشگاه فضایی ایران، مراحل ساخت خویش را می گذراند و ماهواره پارس دو هم با همكاری كنسرسیوم دانشگاهی و وزارت علوم شروع به كار خواهد نمود.
براری تاكید كرد: ماهواره ظفر متعلق به دانشگاه علم و صنعت، ماهواره ای عملیاتی ۲۲.۵ درجه است و امیدوارم تا آخر سال كامل شود و ما پیگیر مكانیسم های پرتاب آن هستیم.
رئیس سازمان فضایی در مورد ماهواره مصباح هم اظهار داشت: پیگیر پرتاب این ماهواره هستیم و با وجود اینكه این ماهواره هم اكنون در كشور ایتالیا بلوكه شده است اما به علت نقاط قوتی كه در زیرسیستم های آن وجود دارد و كاربردهای فناوری اینترنت اشیاء را دارد، كاملاً جدی هستیم تا این ماهواره را پرتاب نماییم.
وی اضافه كرد: ماهواره مصباح، ماهواره تجاری نیست و قابلیت های ماهواره مخابراتی با استفاده از انرژی سلول های خورشیدی را دارد كه دانش آن قدیمی نشده و قابلیت پرتاب خواهد داشت.
ادامه دارد...

1397/07/09
20:11:08
5.0 / 5
4609
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت