رمز من - ramzeman

طراحی یك توپ برای پاكسازی میادین مین

طراحی یك توپ برای پاكسازی میادین مین رمز من: یک طراح افغان که در آلمان زندگی می کند، بمنظور پاکسازی میادین مین در کشورش یک توپ با پاهایی از جنس بامبو طراحی نموده است که این دستگاه مین روب با بهره گیری از مواد ارزان تولید شده و به آسانی قابل تعویض هستند.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، "ماین کافون"(Mine Kafon) که توسط "مسعود حسنی" طراح افغان طراحی شده است، نمونه ای عالی از دستگاهی با مهارت طراحی شده است که از مواد ارزان برای دستیابی به نتایج باورنکردنی استفاده می نماید.
در توضیحات وب سایت "ماین کافون" آمده است که که این دستگاه با نیروی باد جابجا می شود. اندازه و وزن آن تقریباً به اندازه یک انسان متوسط ​​است که به آن اجازه می دهد تا مین های زمینی را هنگامی که روی آن غلت می زند، منفجر کند.
هدف "مسعود حسنی" از ساخت این دستگاه پاکسازی میدان های مین افغانستان و ریشه کن کردن آنها با بهره گیری از دستگاهی است که تنها ۴۰ دلار قیمت دارد.
در هسته این دستگاه کروی یک پوشش آهنی ۱۷ کیلوگرم قرار دارد. ده ها پایه بامبوی ارزان که با انتهاهای پلاستیکی طراحی شده است، سطح و امکان بهتری برای جابجایی به "ماین کافون" می دهد.
بااینکه این توپ هنگام تحریک مین ها لطمه می بیند، اما دارای پاهای کافی است تا بتواند تقریباً چهار مین را پیش از لزوم تعویض قطعات منفجر کند.
وزن این دستگاه بطور کلی ۷۰ کیلوگرم است، به این معنا که آن قدر سبک است که می تواند با وزش یک نسیم معمولی به حرکت درآید، در صورتیکه در عین حال به اندازه کافی سنگین است که بتواند مین ها را منفجر کند.


این توپ همین طور به یک GPS مجهز شده است که برای جلوگیری از لطمه دیدگی توسط انفجار مین ها در بالای دستگاه قرار گرفته است. این GPS به کاربران اجازه می دهد که مسیری را که "ماین کافون" طی کرده است مشاهده کنند و مناطقی را که توسط این دستگاه پاکسازی شده است، نقشه برداری کنند.
"ماین کافون" که از اسباب بازی ها الهام گرفته شده است، امکان مین روبی با قیمت مناسب را فراهم می آورد. پاکسازی و خنثی کردن مین ها توسط متخصصان آموزش دیده پاکسازی میادین مین می تواند بسیار گران تمام شود و هزینه آن بین ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار برای از بین بردن هر مین متغیر است. البته که این کار برای متخصصان بسیار خطرناک نیز هست.
این در حالیست که گزارش ها نشان میدهد فقط در سال ۲۰۱۹ حداقل ۵۵۵۴ تلفات حاصل از انفجار مین ثبت شده است و تصور می شود ۱۱۰ میلیون مین فعال در سراسر جهان وجود داشته باشد که این آمار لزوم اجرای برنامه های موثر پاکسازی میادین مین را نشان میدهد.
البته "ماین کافون" تنها ابتکار "حسنی" نیست. وی همین طور یک فناوری پهپادی را برای انفجار مین ها از هوا توسعه داده است که توسط کمیسیون اروپا تامین مالی شده است.
"حسنی" در مصاحبه ای با CNN اظهار داشت که ایده ساخت توپ "ماین کافون" را از اسباب بازی هایی که او از کودکی با آنها بازی می کرده، الهام گرفته است. وی می گوید در کودکی در مناطقی از افغانستان زندگی می کرده است که خطر انفجار مین همیشه او و دیگر کودکان را تهدید می کرده است و اجازه دور شدن از خانه برای بازی را نداشتند.
حالا استفاده از فناوری ابداعی "حسنی" ممکنست در آینده به دوری انسان ها از میادین مین و جلوگیری از به خطر انداختن جان خنثی کنندگان کمک نماید.




منبع:

1399/12/07
12:24:38
0.0 / 5
1164
تگهای خبر: سایت , فناوری , كاربر , متخصص
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت