رمز من - ramzeman

مقابله با صرع به كمك نور

مقابله با صرع به كمك نور پژوهشگران آلمانی در بررسی جدید خود تلاش نموده اند تا با بهره گیری از نور، به مقابله با صرع بپردازند.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از نیواطلس، یکی از روش هایی که دانشمندان امیدوارند بواسطه آن بتوانند درمان های دقیق تر و موثرتری برای بیماریهای مربوط به مغز انجام دهند، استفاده از نور برای هدف قرار دادن سلول هایی است که می توانند بواسطه پروتئین ها و مولکول های حساس به نور، به این محرک ها پاسخ دهند. پژوهشگران "دانشگاه فرایبورگ" (University of Freiburg) آلمان، در بررسی جدیدی نشان داده اند که شاید این روش بتواند با پیش گیری از تشنج در مدلهای حیوانی، به مقابله با صرع کمک نماید.

پژوهشگران امیدوارند که با هدف قرار دادن پروتئین ها و مولکول های حساس به نور در سلول های خاص، سلول ها رفتار خاصی را برای ارائه نتایج مثبت سلامتی منعکس کنند. این روش امیدوارکننده است، اما هنوز یک روش آزمایشی بشمار می رود.

این گروه پژوهشی، یکی از متداول ترین انواع صرع یعنی "صرع لوب گیجگاهی" (TLE) را مورد بررسی قرار دادند که اغلب نسبت به دارو مقاوم است و مناطقی که تحت تاثیر آن قرار می گیرند، باید با جراحی برداشته شوند تا از بروز تشنج پیشگیری شود. این بیماری معمولا ناحیه هیپوکامپ مغز را تحت تاثیر قرار می دهد؛ بدین سبب پژوهشگران تصمیم گرفتند تا فعالیت آنرا هدف قرار دهند.

تحریک هیپوکامپ مغز موش ها با فرکانس پایین و به مدت یک ساعت در روز توانست حدودا بطور کامل از تشنج پیشگیری کند. بررسی امواج مغزی هیپوکامپ بیمار نشان داد که این روش نه فقط تشنج را سرکوب می کند، بلکه به توقف گسترش آن در نواحی دیگر مغز منجر می شود.

دکتر "کارولا هاس" (Carola Haas)، سرپرست این پژوهش اظهار داشت: به محض تحریک ناحیه مورد نظر در مغز، حملات صرع ناپدید شدند. این اثر، طی چند هفته پایدار بود.

پژوهشگران باور دارند که این اثر به خاطر تحریک فعالیت سلول های گرانول باقیمانده در هیپوکامپ بیمار رخ می دهد که تحریک پذیری کمتری دارند و از گسترش تشنج پیشگیری می کنند. پژوهشگران امیدوارند که با بهره گیری از نتایج به دست آمده از این پژوهش و همین طور با بهره گیری از ام آرآی بتوانند مغز را هنگام بروز تشنج، یکباره مورد بررسی قرار دهند.

این پژوهش در مجله "eLife" به چاپ رسید.




1399/12/07
23:49:56
0.0 / 5
1157
تگهای خبر: دانشمند , مغز
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت