رمز من - ramzeman
نشریه اكونومیست طرح جلد خود را به هوش مصنوعی اختصاص داد

فرشته یا شیطان؟!

فرشته یا شیطان؟! به گزارش رمز من، مجله ی اکونومیست تصویر مفهومی جالبی در ارتباط با هوش مصنوعی روی جلد خود منتشر نموده است و در مورد واکنش محققان به رشد این تکنولوژی جدید نوشته است.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا، اکونومیست با انتشار تصویری مفهومی روی جلد مجله خود که نمایانگر بُعد مثبت و نیمه تاریک هوش مصنوعی است نوشته است: هوش مصنوعی نه تنها مشاغل، دقت حقایق و شهرت و اعتبار را تهدید می کند بلکه وجود بشریت را هم تهدید کرده و همین سبب درخواست برای توقف توسعه‌ی این فناوری شده است اما آیا محققان بیش از اندازه واکنش نشان داده اند؟
حامیان هوش مصنوعی در مورد قابلیت های آن برای حل مشکلات بزرگ با توسعه داروها و مواد جدید جهت کمک به مبارزه با تغییرات جوی یا از بین بردن پیچیدگی های انرژی همجوشی سخن می گویند و دیگر افراد نگران این حقیقت هستند که قابلیت های هوش مصنوعی درحال پیشی گرفتن از درک سازندگان از خطراتی است که یک فاجعه ی علمی تخیلی ماشینی در زندگی را رقم خواهد است که اغلب با عواقبی مرگبار همراه خواهد بود.
این ترکیب جوشان از هیجان و ترس، سنجش فرصت ها و خطرات را تبدیل به امری دشوار می کند. اما میتوان از سایر صنایع و تغییرات فناوری در گذشته درس گرفت.


این مجله همینطور نوشت: آیا باید تمام مشاغل همچون کارهای رضایت بخش خویش را خودکار کنیم؟ آیا باید ذهن های غیرانسانی را پرورش دهیم که در نهایت امکان دارد تعداد آنها از ما پیشی گرفته و جایگزین ما شوند؟ آیا باید خطر از دست دادن کنترل تمدن خویش را به جان بخریم؟ این سؤالات ماه گذشته در نامه ای سرگشاده از جانب موسسه آینده زندگی(Future of Life) که یک سازمان غیردولتی است، پرسیده شد. این سند خواهان یک «مکث» شش ماهه در ایجاد پیشرفته ترین شکل های هوش مصنوعی شده و توسط بزرگان فناوری همچون ایلان ماسک امضا شده است. این قابل توجه ترین نمونه تابحال است که نشان داده است چگونه پیشرفت سریع در هوش مصنوعی سبب ایجاد نگرانی در مورد خطرات بالقوه این فناوری می شود.
نگرانی بخصوص در مورد «مدل های زبانی بزرگ»(llms) که مشابه هوش مصنوعی چت جی پی تی Chatgpt هستند وجود دارد. هوش مصنوعی که حتی سازندگان خویش را با توانایی های غیرمنتظره اش غافلگیر کرده است. چنین توانایی هایی شامل همه چیز از حل پازل های منطقی و نوشتن کد کامپیوتری گرفته تا شناسایی فیلمها از خلاصه داستان آنها به صورت اموجی می شود.
تصویر این مجله که توسط ریکاردو ری(Ricardo Rey) طراحی شده است نمایانگر نقطه تاریک و روشن این فناوری نوظهور در آن واحد است.




منبع:

1402/02/01
17:02:02
5.0 / 5
426
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت