رمز من - ramzeman

ایلان ماسک شرکت آنتروپیک را انسان ستیز و شیطانی خواند

ایلان ماسک شرکت آنتروپیک را انسان ستیز و شیطانی خواند رمز من: ایلان ماسک، میلیاردر حوزه فناوری در روز پنجشنبه شرکت آنتروپیک (Anthropic) را که بتازگی خبر از آخرین دور جذب سرمایه خود داده بود، «انسان ستیز و شیطانی» توصیف کرد.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا، ایلان ماسک، که صاحب شرکت هوش مصنوعی xAI رقیب آنتروپیک است، ادعا نمود که هوش مصنوعی آنتروپیک از سفیدپوستان و آسیایی ها، بخصوص چینی ها، دگرجنس گراها و مردان متنفر است. او به هیچ نمونه مشخصی اشاره نکرد اما اضافه کرد: این ضدانسانی و شیطانی است و باید تغییر کند. صادقانه بگویم، فکر نمی کنم راهی باشد که از پارادوکس اجتناب ناپذیرِ تبدیل شدن آنتروپیک به نهادی ضدانسانی فرار کرد. وقتی نام خود (آنتروپیک به مفهوم انسان محور) را انتخاب می کردید، عملاً محکوم به این سرنوشت بودید.
به نقل از هیل، اظهارات او در جواب اعلام آنتروپیک در روز پنجشنبه بود که بیان داشت ۳۰ میلیارد دلار سرمایه جذب کرده و ارزش شرکت به ۳۸۰ میلیارد دلار رسیده است.
ماسک پیشتر هم به رقبای هوش مصنوعی خود حمله کرده و بارها با سم آلتمن، مدیرعامل اوپن ای آی، درگیر شده است. این میلیاردر فناوری که در تأسیس اوپن ای آی نقش داشت، در سال ۲۰۲۴ از آلتمن و این شرکت شکایت نمود و آنها را به رها کردن ارزش های بنیادی شرکت و فریب او برای سرمایه گذاری در این شرکت سازنده چت جی پی تی متهم کرد.
وی در سال ۲۰۱۸ از هیأت مدیره اوپن ای آی خارج شد و در سال ۲۰۲۳ شرکت هوش مصنوعی خود، xAI، را تأسیس کرد. xAI هم اکنون در مرحله گذار است؛ ماسک هفته ی پیش اعلام نمود که این شرکت با اسپیس ایکس ادغام شده است. دو بنیان گذار xAI و چندین کارمند این هفته شرکت را ترک کردند و ماسک اظهار داشت که بتازگی این شرکت را «بازسازماندهی» کرده است.
هوش مصنوعی شما از سفیدپوستان و آسیایی ها متنفر است، بخصوص چینی ها، دگرجنس گرایان و مردان.
این انسان ستیز و شیطانی است. آنرا اصلاح کنید.
صادقانه بگویم، فکر نمی کنم کاری بتوانید انجام دهید تا از پارادوکس اجتناب ناپذیر این که آنتروپیک (به معنای انسان محور) در نهایت انسان ستیز شود، فرار کنید. وقتی نام خویش را انتخاب کردید، محکوم به این سرنوشت بودید.
به طور خلاصه، به نقل از هیل، اظهارات وی در جواب اعلام آنتروپیک در روز پنجشنبه بود که بیان داشت ۳۰ میلیارد دلار سرمایه جذب کرده و ارزش شرکت به ۳۸۰ میلیارد دلار رسیده است. این میلیاردر فناوری که در تأسیس اوپن ای آی نقش داشت، در سال ۲۰۲۴ از آلتمن و این شرکت شکایت نمود و آنها را به رها کردن ارزش های بنیادی شرکت و فریب او برای سرمایه گذاری در این شرکت سازنده چت جی پی تی متهم کرد.
1404/11/26
09:44:40
5.0 / 5
7
تگهای خبر: سرمایه گذاری , شركت , فناوری , هوش مصنوعی
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
پربازدیدهای رمزمن

پربحثهای رمزمن

تازه های رمزمن

رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت
رمز من: امنیت دیجیتال شما در دستان ماست. با رمز من، رمزهایتان را فراموش نکنید