به گزارش رمز من به نقل از ایندین اکسپرس، «چاک گرسلی» رییس کمیته قضایی سنا مارک زاکربرگ، ساندارپیچای، شوزی چو و اوان اشپیگل را فراخوانده است. گرسلی از این مدیران ارشد در ماه می دعوت کرده بود. شرکت های مذکور با انتقادات روزافزونی درباره ی ایمنی کودک و نوجوان در آمریکا روبرو هستند.
اگر مدیران ارشد اجرائی دعوت برای جلسه استماع را بپذیرند، اعضاء کمیته قضایی سنا می توانند درباره ی این موضوعات در بستر عمومی به آنها فشار بیاورند.
«مارشا بلک بورن» و «ریچارد بلومنتال» دو عضو کمیته قضایی سنا کوشش می کنند همکارانشان را به پشتیبانی از قانونی وادار کنند که شرکت های فناوری را مکلف به پذیرش مسئولیت بیشتری درباره ی شیوه تاثیرگذاری اپ هایشان بر خردسالان و نوجوانان می کند.
کنگره آمریکا تا حالا از تصویب یک لایحه جامع برای قانونمندسازی شبکه های اجتماعی سرباز زده و همین مورد ایالت های مختلف را بر آن داشته تا قوانین مخصوص خودرا تصویب کنند.
حداقل ۲۰ ایالت آمریکا سال قبل قوانینی درباره ی شیوه استفاده از شبکه های اجتماعی و خردسالان اجرا کرده اند.
به طور خلاصه، شرکتهای مذکور با انتقادات روزافزونی در رابطه با ی ایمنی کودک و نوجوان در آمریکا روبرو هستند. اگر مدیران ارشد اجرائی دعوت برای جلسه استماع را بپذیرند، اعضاء کمیته قضایی سنا می توانند در رابطه با ی این موضوعات در بستر عمومی به آنها فشار بیاورند.
منبع: ramzeman.ir