رمز من - ramzeman

روشی برای افزایش تعداد ریه های قابل پیوند

روشی برای افزایش تعداد ریه های قابل پیوند رمز من: پژوهشگران سوئدی در مطالعه اخیرشان اظهار نمودند انجام یک درمان خاص ریه می تواند به افزایش پیوند این عضو کمک نماید.



به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از آی او، تعداد زیادی از ریه های اهدایی نمی توانند برای پیوند استفاده شوند. پژوهشگران دانشگاه لوند و بیمارستان دانشگاه اسکونه در سوئد بتازگی مطالعه ای روی حیوانات انجام داده اند و امیدوارند بتوانند در آینده از ریه های اهداکننده بیشتری برای پیوند بهره گیرند. دانشگاه لوند در اطلاعیه ای مطبوعاتی اظهار نمود که پژوهشگران، یک مطالعه آزمایشی را جهت بررسی این که آیا این درمان همان اثرات مثبت را بر روی انسان ها خواهد داشت یا خیر، آغاز نموده اند.

"ساندرا لیندستد" (Sandra Lindstedt) از پژوهشگران این مطالعه اظهار داشت: نتایج مطالعه ما نشان میدهد که یک درمان خاص می تواند به ما در استفاده از بخش بزرگ تری از ریه اهداکننده ها کمک نماید و در دو روز اول بعد از جراحی، نتیجه بهتری حاصل می شود.

پژوهشگران در این مطالعه روی خوک ها، اثرات کاهش سطح سیتوکین ها در ریه ها را بررسی کردند. سیتوکین ها، پروتئین های کوچکی هستند که توسط سلول های خاص سیستم ایمنی تولید می شوند. عملکرد ریه ها پیش از پیوند کم شده بود، بدین سبب ریه ها گرفتار سندرم زجر تنفسی حاد (ARDS) شده بودند.

سندرم زجر تنفسی حاد هنگامی بروز می کند که مایع در کیسک های هوایی کوچک و انعطاف پذیر ریه ها (آلوئولی) جمع می شود. این مایع، مانع از پر شدن ریه ها با میزان کافی هوا می شود و به این معنا است که میزان اکسیژن دریافتی در جریان خون کاسته می شود. این وضعیت مانع از دسترسی دستگاه های بدن به اکسیژن مورد نیاز برای ارائه عملکرد کامل خود می گردد.

پژوهشگران یک روش درمانی خاص را برای یک گروه از بیماران انجام دادند که در ۱۰ مورد، ریه اهداکننده درمان شد و در ۶ مورد به عنوان گروه کنترل، هیچ درمان خاصی انجام نشد. نتایج نشان میدهد که به لطف کاهش سطح سیتوکین ها، عملکرد ریه به ظرفیت بالاتری نسبت به قبل بازگردانده می شود.

لیندستد اظهار داشت: ما همین طور می توانیم ببینیم که ریه ها بعد از پیوند بهتر عمل می کنند و این عارضه در طول ۴۸ ساعت اول بعد از پیوند کم شده است.

هر ساله حدود ۵۰ تا ۶۰ پیوند ریه در بیمارستان دانشگاه اسکونه در لوند و بیمارستان دانشگاه سولگرانسکا در گوتنبرگ به انجام می رسد. امید این است که این تعداد پیوند به لطف درمان جدید افزایش یابد.

یافته های این مطالعه در مجله Nature Communications انتشار یافته است.



1401/06/12
18:57:59
5.0 / 5
394
تگهای خبر: تولید , كنترل
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت