دانشمندان دانشگاه كرنل با كمك علیرضا عباسپور راد ؛

از آب، كره گرفتند

از آب، كره گرفتند به گزارش رمز من دانشمندان علوم غذایی ˮدانشگاه كرنلˮ به تازگی با كمك ˮعلیرضا عباسپور رادˮ (Alireza Abaspourrad) پژوهشگر ایرانی با استفاده از آب موفق به ایجاد یك كره كم چرب شده اند.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، كره با اینكه جزو یكی از مواد غذایی مورد علاقه خیلی از افراد به حساب می آید اما یك نكته منفی دارد و آن كالری بالای این ماده است اما دیگر جای نگرانی نیست چونكه به تازگی پژوهشگران آمریكایی با كمك "علیرضا عباسپور راد" (Alireza Abaspourrad) پژوهشگر ایرانی كره جدیدی را درست كرده اند كه كالری و چربی آن حدود یك چهارم كالری و چربی كره معمولی است.
كره جدید از حدود ۸۰ درصد آب و ۲۰ درصد روغن نباتی و مقدار كمی چربی شیر تشكیل شده است. گرچه ماده مورد نظر همانند كره، سفت نیست و كمی آبكی است اما بسیار سالم تر از كره معمولی است.
به قول پژوهشگران، یك قاشق غذاخوری پر از این كره، ۲.۸ گرم چربی و ۲۵.۲ كالری دارد در صورتی كه یك قاشق غذاخوری پر از كره های معمولی ۱۱ گرم چربی و حدودا ۱۰۰ كالری دارد.
البته امكان دارد این كره مورد علاقه همه افراد واقع نشود چونكه هم از لحاظ طعمی و هم از لحاظ ظاهری با كره معمولی متفاوت می باشد. رنگ كره مذكور برخلاف كره معمولی، سفید است.
"علیرضا عباسپور راد" پژوهشگر ارشد این مطالعه اظهار داشت: ما می توانیم پروتئین شیر یا پروتئین گیاهی را اضافه نماییم و از آنجائیكه آب مانند حامل عمل می كند، می توانیم مواد معدنی اش را تنظیم نماییم و سپس به آن ویتامین یا طعم ها را اضافه نماییم. اساساً، ما چیزی بوجود آورده ایم كه در عین حال كه همانند كره معمولی است اما چربی كمتری دارد و سالمتر است و فرمولاسیون آن هم كاملاً متفاوت از كره معمولی است.
یافته های این مطالعه در مجله "Applied Materials and Interfaces "منتشر شد.



1398/06/01
01:09:38
5.0 / 5
3825
تگهای خبر: دانشمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت